Un bărbat și o femeie, găsiți morți într-un hotel din Arad; prima ipoteză este că s-au sinucis

Publicat: 19 12. 2012, 16:05
Actualizat: 27 09. 2018, 19:53

Un bărbat și o femeie din județul Arad, ambii de 35 de ani, au fost găsiți morți, în noaptea de marți spre miercuri, într-o cameră de hotel din localitatea arădeană Nădab, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că cei doi s-au sinucis, înghițind o substanță toxică.

Cadavrele celor doi au fost descoperite de către angajații unui hotel din localitatea Nădab, care spun că femeia închiriase o cameră în cursul zilei de luni. De atunci, ea nu a mai fost văzută și nu s-a prezentat nici la recepție pentru a-și prelungi șederea, în condițiile în care plătise doar pentru o noapte.

„Angajații hotelului au forțat ușa împreună cu polițiștii și au găsit cadavrele întinse pe patul din cameră. Cei doi erau îmbrăcați în haine de stradă și nu prezentau urme vizibile de violență pe corp”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Camelia Tuduce.

Polițiștii cred că cei doi, ambii de 35 de ani, s-au sinucis, având în vedere că erau încuiați pe dinăuntru în cameră și nu există indicii că ar fi avut loc vreo agresiune. Nu a fost găsită însă vreo scrisoare în care ei să-și fi explicat gestul.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că în autoturismul bărbatului, aflat în parcarea hotelului, a fost găsit un recipient cu detartrant, golit pe jumătate. În cameră au mai fost găsite două doze de energizant goale, astfel că există ipoteza că cei doi ar fi combinat detartrant cu energizant pentru a putea bea lichidul otrăvitor.

Medicii legiști urmează să stabilească cauzele deceselor.

Bărbatul era din Sântana, iar femeia din Pâncota, ambele localități fiind în județul Arad.

Localnicii afirmă că ea nu era căsătorită, în timp ce el era căsătorit și avea un băiețel bolnav. Localnicii cred că între cei doi exista o relație amoroasă.