Un bătrân din Hunedoara, UCIS de câinele vecinului său. Animalul a scăpat DIN LANȚ

Publicat: 23 11. 2018, 09:13

This browser does not support the video element.

Un bărbat de 80 de ani, din comuna Bulzeștii de Sus, județul Hunedoara, a murit, după ce a fost atacat de câinele vecinului său. Polițiștii au deschis, joi, o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Hunedoara, Carla Strujan, incidentul a avut loc, miercuri, în satul Rusești, din comuna Bulzeștii de Sus. Bătrânul de 80 de ani a fi fost găsit lângă un gard, într-o baltă de sânge, după ce ar fi fost atacat de câinele unor vecini, care ar fi scăpat din lanțul cu care era legat și l-a atacat în zona gâtului.

„Un bătrân în vârstă de 80 de ani, din comuna Bulzeștii de Sus, a fost găsit de către o altă persoană mușcat de câine. S-a făcut necropsia și medicul legist a confirmat că decesul a survenit în urma mușcăturilor provocate de câine. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se stabili cauzele care au dus la acest deces, al cui este câinele”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă.