Un celebru manelist din România și-a transmis moartea live pe Facebook! Imagini șocante – FOTO/VIDEO

Publicat: 16 08. 2020, 09:49
Actualizat: 16 08. 2020, 10:57

Un celebru cântăreț de manele din Ploiești transmitea un videoclip live pe Facebook în momentul în care mașina condusă de soția acestuia a fost spulberată de un tren.

Manelistul Tavy Puștiu, în vârstă de 29 de ani, se afla pe locul din dreapta în mașina condusă de soția acestuia, singura care a supraviețuit cumplitului accident. În prezent, femeia se află internată în starea gravă.

Se pare că femeia care conducea nu s-a asigurat la trecerea la niveul cu calea ferată din zona Obor, din Ploieşti. În imagini se poate observa cum Tavy Puștiu a văzut trenul de pasageri în ultima clipă, însă era prea târziu pentru a-și mai avertiza soția.

Accident tragic în Prahova: Un cântăreț de manele și-a transmis moartea live pe Facebook

Automobilul în care se aflau cei doi a fost târăt câțiva metri până când trenul a reușit să frâneze în totalitate. Ulterior, martorii prezenți au sunat la 112, însă echipajele sosite la fața locului au reușit să o salveze doar pe soția manelistului.

Cântărețul făcea parte dintr-o formaţie din Ploieşti, alături de care cânta în localurile din oraş, sau la diverse evenimente.