Un copil de 14 ani a murit și alte două persoane au fost rănite, după ce s-au răsturnat cu un taxi condus de un șofer de 21 de ani

Publicat: 06 06. 2015, 14:52

Potrivit cercetărilor desfășurate de către polițiștii băcăuani, accidentul a avut loc în dreptul localității Urechești, de pe drumul național DN 11 A, după ce șoferul unui taxi a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea dreaptă a șoselei, pe senul său de mers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei trei pasageri din mașină, toți din județul Bacău, au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spitalele din Adjud și Onești.

„Din cauza leziunilor grave suferite, minorul de 14 ani a murit la Spitalul Municipal Adjud. Celelalte două victime, o adolescentă de 17 ani și o femeie de 50 de ani, au primit îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență Onești”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

Șoferul taximetrului a fost testat de anchetatori cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele taximetristului în vârstă de 21 de ani pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.