Un copil de un an și opt luni a căzut de la etajul doi al unui bloc din Giurgiu. Băiatul a fost dus cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din București

Publicat: 24 08. 2022, 15:47
FOTO - caracter ilustrativ

Un băiețel în vârstă de un an şi opt luni din municipiul Giurgiu a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a căzut, miercuri, de la etajul al doilea al blocului în care locuiește. Copilul era acasă cu mama lui când s-a produs evenimentul. Poliţia anunţă că a deschis o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a produs miercuri, într-un bloc de pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu. Din primele informații reiese că băiețelul, în vârstă de un an și opt luni, era acasă împreună cu mama lui când a căzut de la etaj.

Potrivit reprezentanților Poliţiei judeţene Giurgiu, în urma evenimentului, copilul a fost rănit și a fost transporat de urgență la Spitalul de Urgenţă Giurgiu.

Având în vedere starea micuţului, medicii au decis transferul la Spitalul Clinic de Urgenţă Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, potrivit news.ro.

Poliția cercetează acum cazul și a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Giurgiu desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.