Un cunoscut avocat din Buzău a fost găsit strivit între maşină şi poarta casei sale

Publicat: 28 04. 2022, 22:56
Avocatul Daniel Dumitru Tibişoiu / Sursa Foto: USR Buzău

Poliţiştii cercetează împrejurările în care un avocat din Buzău a murit, joi, 28 aprilie, momentul în care încerca să intre cu maşina în curtea casei sale.

Trupul lui Daniel Tibişoiu, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit strivit între portiera maşinii şi unul dintre stâlpii gardului.

Decesul s-ar fi produs în jurul prânzului, în faţa vilei familiei Tibişoiu, situată la intrarea în comuna buzoiană Verneşti.

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns salvatorii de Ambulanţa Buzău, care l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator.

Avocatul a fost transportat la spital, însă manevrele de resuscitare au fost inutile, o oră mai târziu fiind pronunţat decesul. Cauzele morţii avocatului Tibişoiu sunt necunoscute.

Organele de anchetă iau în calcul varianta că bărbatul s-ar fi dat jos din maşină pentru a deschide poarta proprietăţii însă a fost prins între gard şi portieră, după ce autoturismul s-a pus în mişcare.

Avocatul Daniel Dumitru Tibişoiu împlinise în luna ianuarie 47 de ani. Era căsătorit şi avea o fetiţă.

Apropiaţii avocatului sunt șocate de vestea morţii sale şi nu înţeleg cum s-a putut produce o asemenea nenorocire. ”Nu ştiu ce planuri are cel din cer, dar azi a gresit enorm! Nu e corect sa te ia atât de devreme! Drum lin printre stele!”, este mesajul preşedintelui USR Buzău, Mihai Răzvan Moraru.