Un elev român, printre câștigătorii concursului Google Code-In 2012

Publicat: 05 02. 2013, 21:51
Actualizat: 27 10. 2014, 00:12

Cezar El-Nazli, elev la Colegiul Național Iași, este unul dintre cei 20 de câștigători ai concursului Google Code-In 2012, o competiție dedicată pasionaților de programare și computer science, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Aflată la a treia ediție, Google Code-In este o competiție organizată de Google, care se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 13 si 17 ani, pasionați de programare și computer science.

La această competiție au participat 334 de studenți din 36 de țări. Cezar El-Nazli, unul dintre cei 20 de câștigători ai concursului, are 17 ani și este elev al Colegiului Național Iași.

În fiecare săptămână, elevii participanți au rezolvat diferite teme și sarcini propuse de organizațiile open source, câștigând astfel puncte și concurând pentru premiul final: o vizită la sediul central al Google din Mountain View. Cei 20 de câștigători ai competiției vor merge în luna aprilie la sediul central al Google din Mountain View, California.

În timpul acestei vizite, cei 20 de câștigători ai concursului vor participa la o ceremonie de premiere și se vor întâlni cu specialiștii Google.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în București, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

PENTRU COMENTARII VĂ AȘTEPTĂM AICI: FACEBOOK GÂNDUL EDUCAȚIE