Un fotbalist și-a înscris autogol pentru a repara un gest lipsit de fair-play al unui coechipier

Publicat: 15 02. 2012, 10:30
Actualizat: 06 03. 2012, 15:52
Un fotbalist german al echipei de amatori SV Schworstadt și-a înscris intenționat un autogol pentru a corecta un gest lipsit de fair-play al unui coechipier, care marcase, în loc să trimită mingea în afara terenului, când un adversar era accidentat.

Un fotbalist german al echipei de amatori SV Schworstadt și-a înscris intenționat un autogol pentru a corecta un gest lipsit de fair-play al unui coechipier, care marcase, în loc să trimită mingea în afara terenului, când un adversar era accidentat, informează cotidianul Bild.

Episodul s-a petrecut în timpul meciului din liga regională Sudbaden, între FC Grenzach și SV Schworstadt. Cu puține minute înainte de pauză, un jucător al echipei gazdă s-a accidentat, rămânând întins pe gazon. În loc să trimită mingea în afara terenului, un jucător de la SV Schworstadt a înscris, egalând la unu pe tabela de marcaj. În ciuda protestelor vehemente ale tuturor, arbitrul a fost nevoit să valideze golul.

În acel moment a intervenit antrenorul jucător al echipei oaspete, Urs Keser. La reluarea jocului, Keser a primit o pasă de la propriul portar și apoi și-a introdus singur mingea în poartă. "Am vrut să restabilesc dreptatea. Așa ceva nu se poate întâmpla pe un teren de fotbal. Ce dacă am pierdut în final cu 2-3?! Dacă am fi câștigat cu acel gol, nu ne-am fi putut bucura de victorie", a declarat Keser.