Un fragment de craniu uman a fost descoperit în groapa de gunoi din Ocna Mureș. Poliția a deschis o anchetă

Publicat: 23 07. 2015, 12:43
Actualizat: 03 08. 2015, 22:08

This browser does not support the video element.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Alba, subcomisar Luminița Prodan, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că o echipă de muncitori care lucra la ecologizarea unei foste gropi de gunoi din orașul Ocna Mureș a descoperit un fragment de craniu uman.

Prodan a spus că în acest caz oamenii legii au deschis o anchetă amplă și în paralel au declanșat căutări în zona gropii de gunoi pentru a încerca să găsească alte posibile fragmente de schelet uman.

„Căutările se desfășoară pe o suprafață de trei kilometri pătrați și la ele participă peste 50 de polițiști, jandarmi și angajați ai ISU Alba. Este folosit și un câine special antrenat pentru găsirea de cadavre”, a spus Prodan.

Potrivit acesteia, fragmentul de craniu a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală și se așteaptă rezultatele analizelor ADN.

În paralel, polițiștii cercetează lista persoanelor dispărute din zonă pentru a stabili dacă nu cumva fragmentul de craniu ar putea fi resturile umane ale unei persoane dispărute din zona Ocna Mureș.