Un microbuz cu 10 pasageri la bord, între care un copil de 9 ani, s-a răsturnat pe un drum din Vrancea

Publicat: 31 10. 2020, 12:55
Actualizat: 31 10. 2020, 16:07
Un microbuz cu 10 pasageri la bord s-a răsturnat pe un drum național din județul Vrancea

Un microbuz cu zece pasageri la bord, între care un copil de 9 ani, s-a răsturnat, sâmbătă, pe Drumul Național 11A (DN11A) din comuna Corbița, judeţul Vrancea, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Din fericire, copilul de 9 ani, o fetiță, nu a fost rănită, iar la spital a fost transportată o singură persoană, o femeie în vârstă de 62 de ani. Ceilalți pasageri nu au solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Microbuzul făcea curse regulate pe ruta Brașov-Huși, iar când s-a răsturnat în afara carosabilului, în momentul accidentului mergea către Brașov.

Poliția cercetează cazul, pentru a afla cauza exactă a accidentului, dar din primele informații se pare că șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă și pe un carosabil umed.

Accident teribil în Vrancea. O persoană a murit, după ce remorca unui tir s-a răsturnat peste o maşină

O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită, miercuri, după ce remorca unui tir s-a răsturnat peste o maşină pe o şosea din judeţul Vrancea.

La faţa locului a ajuns şi o macara a pompierilor, pentru ridicarea remorcii și pentru ca echipajele de intervenţie să caute și alte eventuale victime printre fiarele contorsionate.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 2 (Drumul European 85), în localitatea Călimăneşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, în accident au fost implicate două autovehicule, un TIR şi un autoturism. În urma impactului, remorca TIR-ului s-a răsturnat peste autoturism.

Din primele informaţii, au rezultat două victime de sex masculin. Una dintre victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată de o ambulanţă S.A.J. (Serviciul de Ambulanță Județean – n.r.) şi transportată la U.P.U. (Unitatea de Primiri Urgențe – n.r.) Focşani”, au transmis, atunci, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.