Un mort și patru răniți, în urma unui accident petrecut între Codlea și Vlădeni

Publicat: 06 11. 2013, 22:04
Actualizat: 06 11. 2013, 22:06

O persoană a murit și patru au ajuns la spital, miercuri seară, în jurul orei 20.00, după ce șoferul unei mașini înmatriculate în Franța, care circula între localitățile brașovene Codlea și Vlădeni, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o dubă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, lt. Ciprian Sfreja, în accident au fost implicate o dubă și un autoturism, care s-au ciocnit frontal, în urma impactului o persoană pierzându-și viața, iar alte patru, cu vârstele între 25 și 30 de ani, toți bărbați, suferind diverse traumatisme și fracturi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD și două ambulanțe, care au preluat răniții și i-au transportat la Spitalul Județean Brașov.

Accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism Opel, înmatriculat în Franța, a pierdut controlul mașinii într-o curbă, din cauza carosabilului acoperit cu polei și a neadaptării vitezei la condițiile de drum. Aceasta a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o dubă de 3,5 tone care circula din sens opus.

În urma impactului, pasagerul care se afla pe bancheta din spatele șoferului a murit pe loc, iar șoferul și ceilalți pasageri din autoturism au fost răniți.

Circulația în zonă a fost blocată mai bine de o oră, iar traficul rutier a fost deviat de polițiștii rutieri pe rute alternative.

La ora transmiterii acestei știri, circulația a fost reluată.

Mihaela Grădinaru, corespondenti@mediafax.ro