Un necaz nu vine niciodată singur: ce au pățit mai mulți pacienți de la spitale din Constanța. DIICOT a intrat imediat pe fir

Publicat: 21 05. 2015, 14:49

Potrivit anchetatorilor, la începutul lunii aprilie 2015, un bărbat a sesizat Poliția după ce, în timp ce se afla într-o policlinică situată pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, o persoană necunoscută i-a furat din haina lăsată nesupravegheată un portofel cu acte de identitate și bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un caz similar s-a petrecut în august 2014, când dintr-un birou situat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a fost furat un portofel cu acte de identitate și carduri bancare. Persoana păgubită a constatat apoi că, în cursul aceleiași zi, de pe cardurile bancare au fost retrase fraudulos mai multe sume de bani.

În ambele cazuri, prejudiciul cauzat a fost estimat la 13.000 de lei.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în ambele cazuri suspectul este un bărbat de 42 de ani din Constanța, ulterior constatându-se că el este bănuit și de comiterea altor două furturi de portofele, tot în Constanța.

Suspectul a fost prins, miercuri, în municipiul Constanța și a fost predat către DIICOT Constanța, fiind cercetat pentru furt și efectuarea de operațiuni bancare în mod fraudulos.

El a fost reținut pe baza unei ordonanțe, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.