Un nou caz de ultraj, la Vaslui. Un polițist, bătut cu RANGA de către un șofer beat

Publicat: 03 08. 2018, 12:06

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au declarat că un șofer din localitatea Muntenii de Jos a agresat un agent care încercase să îl oprească în trafic.

„În seara zilei de joi, colegul nostru se afla într-o acțiune, a încercat să oprească autoturismul condus de către suspectul în vârstă de 45 de ani, șoferul nu a oprit la semnalul polițistului. Agentul l-a urmărit, șoferul a intrat în curtea locuinței. Între timp a apărut fiul suspectului pe drum. Colegii au încercat să găsească o cale de comunicare prin fiul suspectului, dar nu au reușit”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

La un moment dat, bărbatul a ieșit prin spatele curții.

„În timp ce colegii noștri discutau pe drum cu fiul suspectului, acesta din urmă a ieșit din curte prin spatele polițiștilor înarmat cu o rangă și a lovit. Colegii s-au ferit, în caz contrar probabil că lovitura era în zona capului. Unul dintre agenți a fost lovit de suspect cu ranga în picior, deasupra genunchiului. Suspectul a fost imobilizat și, ulterior, reținut pentru 24 de ore. A fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,92 alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru ultraj și conducere sub influența alcoolului„, a adăugat Silvia Manta.

Procurorii vor decide dacă vor propune sau nu vreo măsură în cazul individului din localitatea Muntenii de Jos.

În urma incidentului, polițistul lovit a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Foto: Hepta