Un nou caz Florida Man. Ce plan a pus la cale un bărbat care dorea să obțină 50.000 de dolari și o mașină nouă pentru soția lui

Publicat: 24 05. 2019, 13:28

Potrivit polițiștilor, Christian Mosco a găsit documentele companiei John Hall Chevrolet, datând din perioada 2002-2004, într-o cutie în fața unei case din Daytona Beach, scrie clickorlando.com.

Vineri, acesta a trimis un e-mail către secretara patronului respectivei reprezentanțe auto, în care amenința că deține dosare vitale, care conțin inclusiv datele personale ale clienților și le va oferi presei, dacă nu primește 50.000 de dolari și un Chevrolet Malibu, mașina preferată a soției sale.

„Cred că acest lucru va distruge viitorul afacerii și vă va pune în fața unui proces, care va costa milioane de dolari”, a amenințat bărbatul.

Mosco a continuat să trimită dealership-ului fotografii ale dosarelor și a semnat un acord de nedivulgare a datelor, cu condiția să primească banii și mașina.

Polițiștii l-au arestat însă pe Mosco, miercuri, chiar când a sosit cu dosarele la biroul avocaților firmei respective.

Într-un interviu cu investigatorii, Mosco a spus că nu a greșit cu nimic și a crezut că este îndreptățit să ceară 50.000 de dolari și un Chevrolet Malibu.

Bărbatul riscă acum să fie închis ani buni pentru șantaj și se află încarcerat la penitenciarul din Volusia County.