Un nou dosar penal deschis în cazul lui Neculai Onțanu

Publicat: 28 03. 2016, 15:43
Actualizat: 27 09. 2018, 21:00

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 anunță, printr-un comunicat de presă, că a fost deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală cu privire „la fapte de violarea sediului profesional și neglijență în serviciu, în cauză procurorii fiind sesizați de Serviciul de Reținere și Arestare Preventivă” .

„Cauza a fost constituită ca urmare a sesizării Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București de către Serviciul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul aceleiași direcții cu privire la faptul că, la data de 25 martie 2016, în jurul orelor 14:00, profitând de neatenția agenților de poliție aflați în serviciu în Punctul de control acces, numitul M.L.Ș. a pătruns în curtea sediului instituției, cu un autoturism în care se afla inculpatul Onțanu Neculai, față de care Curtea de Apel București a emis, la aceeași dată, un mandat de arestare preventivă”,se arată în comunicat.

Magistrații de la Curtea de Apel București au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Neculai Onțanu, acesta fiind acuzat de luare de mită.