VIDEO | Un OBIECT zburător de formă cilindrică a fost surprins în Ungaria: „Felul în care se mișcă este..”

Publicat: 09 05. 2023, 09:07
Actualizat: 09 05. 2023, 09:07

This browser does not support the video element.

Un obiect zburător de formă cilindrică a fost surprins într-un sat din nordul Ungariei a creat vâlvă pe internet în rândul pasionaților de OZN-uri.

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei drone în iunie 2020, în Csobánka, un sat în comitatul Pest, în nordul Ungariei.

Când a analizat mai bine filmarea, Andras Horvath a observat un obiect în formă de cilindru şi a postat imaginile pe reţelele sociale pentru a identifica obiectul misterios.

În filmare se observă cum un obiect aparent metalic, fără aripi, traversează cerul cu mare viteză şi dispare în nori, lucru care a trezit interesul pasionaților de OZN-uri.

„Cu siguranță este ceva”

Potrivit internauţilor, obiectul misterios ar putea corespunde descrierii de către autorităţile americane şi canadiene a unei aeronave de formă cilindrică doborâte în Yukon, la frontiera Alaskăi, însă nu este exclusă nici varianta unui balon spion sau a unei drone.

„Pare un fel de rachetă, poate concepută pentru a se sustrage contra apărării, pe care poate că Ungaria o urmărește”, a spus cineva.

„Cu siguranță este ceva, dar felul în care se mișcă în jos este îndoielnic. Făcută de om”, a fost părerea unui internaut.

„La început am crezut că ar putea fi o rachetă hipersonică, dar nu există fum”, a fost de părere altcineva.

„Rachete sau alte lucruri pe care guvernele le testează. Dacă cineva spune că extratereștri, presupun că au mers cu autobuzul scurt”, a mai spus o altă persoană.