Un om de afaceri din Argeş a fost găsit spânzurat (FOTO-VIDEO)

Publicat: 29 10. 2021, 08:41
Actualizat: 29 10. 2021, 08:45

Laurentiu Floroiu, un om de afaceri din Pitești și fost preot, a fost găsit spânzurat. Tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul avea multe datorii și acesta ar putea fi motivul pentru care a ales să-și pună capăt zilelor.

Laurentiu Floroiu, nume cunoscut din industria HoReCa, proprietar al mai multor localuri, fost preot, anchetat și reținut în Dosarul Permiselor, s-a sinucis.

Bărbatul s-a spânzurat în apartamentul lui din Pitești. Mama lui a fost cea care i-a găsit trupul neînsuflețit. Femeia, care a intrat in stare de șoc, a anunțat autoritățile, dar acestea au ajuns abia dupa ore bune, iar asta din cauza solicitărilor la cazurile de COVID-19. Din primele date, se pare ca omul de afaceri trecea, în ultimele zile, printr-o stare psihică foarte proastă, de natură depresivă. Acumulase datorii și nu mai găsea o soluție de ieșire, spun apropiații. Nu este singurul necaz. În urma cu patru ani a trecut prin drama cumplită a pierderii soției sale, avocatul Dana Floroiu, raspusă de cancer.

După pușcăria din dosarul permiselor, el s-a reabilitat în mediul de business, dezvoltând afacere după afacere până la un portofoliu de 5 localuri în Pitești. A acumulat însă și datorii foarte multe și acesta ar putea fi motivul gestului sau. Cei de la medicina legală au ridicat trupul neînsuflețit al bărbatului.

Poliția a deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morții, întrucât sunt și suspiciuni, cea mai mare fiind usa deschisă a apartamentului, după cum spune mama bărbatului.