Un om de afaceri din Brăila s-a sinucis după ce a sunat la 112. Bărbatul a anunțat ce are de gând să facă, inclusiv locul unde se afla

Publicat: 01 06. 2012, 20:53
Actualizat: 06 07. 2013, 05:43

Un om de afaceri din Brăila în vârstă de 40 de ani a sunat la Serviciul unic de urgență 112 și a anunțat că intenționează să se sinucidă, indicând inclusiv locul în care se află, însă polițiștii și procurorul care au mers la caz l-au găsit mort în momentul în care au ajuns la adresa indicată, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Brăila, joi, operatoarea de serviciu de la Serviciul Național Unic Apel de Urgență 112 Brăila a fost sesizată telefonic de un bărbat care, după ce s-a prezentat, a spus că se află în garajul locuinței lui și că intenționează să se sinucidă.

În urma primirii apelului, la locul indicat s-a deplasat imediat o echipă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Oamenii legii l-au găsit însă pe bărbat fără viață, împușcat în cap.

Cadavrul a fost găsit în garajul imobilului în care bărbatul locuia, pe strada Ștefan cel Mare, din Brăila. Brăileanul era întins pe pardoseală și avea la cap o plagă împușcată, iar în imediata apropiere a acestuia polițiștii au găsit o armă de vânătoare.

Bărbatul avea 40 de ani și era din municipiul Brăila, el fiind patronul unei firme de constructii și produse de feronerie din Brăila.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că brăileanul ar fi avut probleme financiare care l-au determinat să se sinucidă.