Un „OZN”, filmat deasupra Kremlinului

Publicat: 16 02. 2012, 10:03
Actualizat: 22 02. 2012, 09:04
Un Obiect Zburător Neidentificat (OZN), de forma unei piramide, a fost surprins deasupra Palatului Kremlin din Moscova, cu ajutorul unei înregistrări video care a șocat Rusia, informează thesun.co.uk.

Un Obiect Zburător Neidentificat (OZN), deforma unei piramide, a fost surprins deasupra Palatului Kremlin dinMoscova, cu ajutorul unei înregistrări video care a șocat Rusia,informează thesun.co.uk.

Martorii care au văzut acest obiect au declarat că acesta seaseamănă cu Imperial Cruiser, nava spațială condusă de personajulDarth Vader în filmele din seria „Războiul stelelor”, și că arputea avea o lățime de o milă (1,6 kilometri).

Înregistrările video ale acestui eveniment insolit – una nocturnă,înregistrată din interiorul unui automobil, și cealaltă diurnă,realizată de un alt cameraman amator – au fost difuzate în modconstant în ultimele ore la buletinele de știri ale posturilor deteleviziune din Rusia.

Totodată, înregistrarea triunghiului zburător, despre care martoriispun că a rămas deasupra Pieței Roșii din Moscova timp de mai multeore, reprezintă cel mai vizionat clip de pe YouTube de cătreutilizatorii din Rusia.

În buletinele de știri s-au respins speculațiile referitoare laprezența unui OZN deasupra Kremlinului, citând surse din polițiamoscovită, care a infirmat această teorie. Cu toate acestea,poliția din Moscova a refuzat să comenteze acest eveniment.

Mediafax