Un pacient al Spitalului Focșani s-a sinucis aruncându-se de la etajul întâi al clădirii

Publicat: 12 06. 2018, 09:52
Actualizat: 26 03. 2019, 15:33
Accident grav pe A1. Un mort și un rănit, după ce un camion a intrat în mai multe mașini

Bărbatul s-a aruncat de la geamul Spitalului Județean din Focșani marți dimineața, la ora 3.20. O asistentă care l-a văzut pe pacient a încercat să îl oprească pe pacient, însă nu a reușit, acesta murind în urma impactului cu solul.

Medicii care au ajuns imediat la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Potrivit reprezentanților unității medicale, victima are 58 de ani și fusese internată în data de 9 iunie din cauza unor probleme la o mână. Zilele trecute, bărbatul a fost operat și, înainte de a se sinucide, el se afla în faza de recuperare.

„Bărbatul are 58 de ani, el fusese internat pe 9 iunie cu o problemă la mână. Medicii l-au operat și a rămas internat. Noaptea trecută a fost văzut de o asistentă medicală mergând cu viteză pe hol, a încercat să-l oprească, nu a reușit, apoi s-a aruncat pe geam, asistenta nu a reușit să-l prindă. A murit pe loc. Totul s-a întâmplat la ora 3.20″, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Focșani, Alina Cosma.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul era cunoscut personalului medical din cauza problemelor legate de consumul de alcool. Se pare că el era dintr-o localitate din mediul rural, dar își petrecea cea mai mare parte a timpului pe străzile din orașul Focșani.

De altfel, în momentul în care a ajuns la spital, bărbatul era îmbrăcat sumar, cu îmbrăcăminte uzată, majoritatea timpului petrecându-l pe străzi.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspect, iar polițiștii vor ancheta modul în care s-a produs incidentul de la Spitalul Județean.