Un presupus traficant de migranți, urmărit internațional, a fost prins în cartierul Ferentari

Publicat: 14 06. 2016, 15:51
Actualizat: 31 10. 2016, 21:28

Acțiunea de prindere a avut loc, marți dimineață, în cartierul Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei, bărbatul, suspectat de trafic de persoane și complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei, fiind găsit în casa unei rude, informează IGI.

„Astăzi, 14 iunie a.c., în baza unor informații operative, polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat o acțiune, în București, pe raza sectorului 5, ocazie cu care au depistat, un bărbat, în vârstă de 54 ani, din Pakistan, urmărit internațional”, se arată într-un comunicat al IGI.

Bărbatul avea drept de ședere pe teritoriul țării noastre. Potrivit oficialilor IGI, autoritățile judiciare din Cipru au emis mandat european de arestare după ce bărbatul obținuse permisul de ședere pe lungă durată în România.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de Imigrări s-a constatat că acesta este membru de familie al unui cetățean român și are un permis de ședere pe termen lung. Bărbatul a fost predat Serviciului Urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române pentru măsuri potrivit competențelor”, precizează IGI.