Un profesor universitar din Bacău a găsit o borsetă cu 4.000 de lei. Ce a urmat

Publicat: 24 02. 2015, 21:45

Potrivit reprezentaților Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, profesorul universitar a găsit borseta cu bani, carduri bancare și documente la ieșirea dintr-un mall din municipiul Bacău, predând-o unui echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zonă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, profesorul, originar din Republica Moldova și cadru didactic la o universitate din Bacău, a mers împreună cu jandarmii la sediul Grupării Mobile, unde au început demersurile pentru identificarea posesorului borsetei.

„Pentru identificarea proprietarului s-a folosit telefonul mobil găsit în aceeași borsetă, fiind sunați mai mulți prieteni care ne-au putut comunica un alt număr de telefon deținut de persoana care pierduse gentuța cu bani, carduri și documente. Contactat telefonic, bărbatul, din localitatea argeșeană Ștefănești, s-a prezentat la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, unde ne-a mulțumit atât nouă cât și celui care a găsit borseta”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, Marius Țăranu.

Bărbatul care a pierdut borseta este instructor de schi.