Un român a furat 84.000 de euro din bancomante cu un clește cu cap plat

Publicat: 01 06. 2018, 13:39
Actualizat: 28 09. 2018, 12:13

Un român în vârstă de 43 de ani, rezident în Italia, căsătorit și tată a patru copii, făcea curse între Italia și Franța. Jefuia bancomate între Nice și Var și metoda lui era aproape perfectă, pentru că sumele de bani extrase dispăreau din bancomat, dar nu erau debitate din vreun cont.

Românul folosea un clește cu cap plat pentru a forța mașina să scoată banii. El introducea o cartelă preplătită în bancomat, introducea un cod pin la întâmplare și după ce mașina refuza accesul, apăsa butonul „anulați operațiunea„. În acel moment introducea lângă cartelă un clește cu cap plat și aparatul era disturbat, scriu cei de la planet.fr.

Tasta suma de bani pe care o dorea și bancnotele ieșeau din bancomat, fără ca suma să fie debitată din vreun cont. Astfel, românul a strâns 84.000 de euro, conform polițiștilor din Var care l-au arestat. Aceștia presupun că românul avea un complice. Sumele extrase nu erau mari, dar românul a jefuit sute de bancomate în ultima jumătate de an. El și-a recunoscut faptele și va fi judecat la Nice.