Un șofer a făcut un gest care a surprins internetul. A lovit mașina, apoi i-a lăsat păgubitului un bilețel

Publicat: 25 10. 2022, 19:08
Actualizat: 25 10. 2022, 19:09
Sursă Foto - Shutterstock

Ca în România, nicăieri! Un șofer a postat pe un grup de conducători auto din Maramureș o fotografie care i-a făcut ziua mai bună. Un alt șofer îi lovise mașina, dar respectivul i-a lăsat un bilețel la care păgubitul nu se aștepta! 

Un bărbat din Maramureș a găsit în parbrizul mașinii sale un bilețel pe care erau scrise câteva cuvinte.

„Am agățat mașina. Sună la numărul asta, să-ți dau asigurarea – 0723…”, scria în bilețel.

Șoferul păgubit, mândru că în societate încă există astfel de oameni, a postat pe un grup de conducători auto, astfel încât, toată lumea să vadă că respectul încă există,

„Mai sunt și oameni cu bun simț! Apreciez gestul de a lăsat bilet! Luați exemplul domnului, cei care loviți și plecați!”, a scris păgubitul pe internet.

Șoferia, la braț cu omenia!

De o întâmplare asemănătoare a avut parte un alt bărbat, care și-a parcat mașina și a plecat cu treabă.

Când a revenit la vehicul și a dorit să plece, șoferul a descoperit că cineva îi lăsase un bilet în geam. Curios, șoferul a luat hârtia și a citit-o.

Nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a citit mesajul lăsat de un străin. Gestul l-a făcut să exulte de fericire, iar întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală.

Biletul pe care l-a găsit un șofer în geamul mașinii l-a făcut să sară în sus de fericire.

Povestea a fost dezvăluită pe Twitter și oameni din întreaga lume au reacționat imediat, făcând astfel ca postarea să devină una virală.

„Bună, am văzut ce mașină ți-a lovit automobilul în partea din spate. Iată aici numărul de la plăcuța de înmatriculare și numărul nostru de telefon, caută-ne dacă vrei să vorbim. Avem poze cu mașina vinovatului”, scria în mesajul lăsat de străinii care au asistat la scenă, în calitate de martori, potrivit mirror.co.uk.