Un șofer a fugit, după ce a rănit cu mașina două fete pe marginea drumului

Publicat: 22 08. 2019, 19:08

Două fete, cu vârste de 4 și 13 ani, primesc îngrijiri medicale după ce au fost lovite de un autoturism, în timp ce se mergeau pe marginea unui drum comunal din localitatea Nimigea, județul Bistrița Năsăud.

După ce le-a lovit pe fete, șoferul a ajuns cu mașina în șanțul de lângă drum și apoi a fugit de la locul accidentului, la ora transmiterii acestei știri fiind căutat de polițiști.

„Conform primelor date, două fetițe, de 13 ani, respectiv 4 ani, care circulau pe marginea drumului (drum comunal, de pe raza localității), au fost acroșate de o mașină. După ce le-a accidentat șoferul a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, după care a plecat de fața locului. Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări la fața locului, urmând să fie identificat conducătorul auto și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, în urma impactului, fetele au suferit răni la cap, spate și abdomen.

Ambele au fost conștiente, au fost stabilizate și sunt transportate la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate.

Polițiștii fac cercetări și îl caută pe șoferul mașinii.