Un șofer care a căzut din mașina cu care s-a răsturnat în Craiova, a fost filmat când își căuta pantofii

Publicat: 19 12. 2019, 13:08

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe strada Râului, din Craiova.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum o mașină care rula cu viteză se răstoarnă pe drum. Apoi, în urma mașinii, un bărbat se ridică brusc de pe asfalt, se clatină puțin, își caută un pantof și pornește în direcția în care s-a oprit autoturismul.

Totul durează mai puțin de un minut.

Imaginile au fost postate pe internet de un craiovean care a precizat că bărbatul din imagini este chiar șoferul mașinii.

Filmarea postată a devenit virală, iar internauții se arată fie amuzați, fie șocați de accident și au scris că șoferul poate fi comparat cu un cascador experimentat.

Poliția a deschis o anchetă și a descoperit că șoferul nu era singur în mașină. Doi tineri erau pasageri și au fost răniți în timpul „cascadoriei”.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 16 decembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din Craiova, a pierdut controlul autoturismului care era condus pe strada Râului, acesta răsturnându-se.

În urma incidentului au rezultat două victime, doi tineri de 18 ani, ambii pasageri în autoturism.”, a declarat Cosmin Grădinaru , purtător de cuvânt IPJ Dolj

Potrivit reprezentanților Poliției Dolj, șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.