Un șofer care nu s-a asigurat când a ieșit din parcarea unui magazin a provocat un acident în care au fost implicate patru mașini, soldat cu șase răniți

Publicat: 20 02. 2013, 09:40
Actualizat: 22 08. 2013, 22:14

Șase persoane au fost rănite, miercuri dimineață, în urma unui accident petrecut la intrarea în Craiova și în care au fost implicate patru mașini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Dolj, Adrian Căpraru, accidentul a avut loc în jurul orei 8.00, pe drumul european 70, la intrarea în Craiova, după ce șoferul unei mașini a ieșit din parcarea unui magazin fără să se asigure. Mașina acestuia a lovit o altă mașină care circula regulamentar, iar aceasta din urmă a ricoșat într-un alt autoturism care circula din sens opus. Tot din sens opus mai venea o altă mașină, care le-a lovit pe celelalte trei.

În urma accidentului, șase persoane au fost rănite.

„Au fost patru mașini implicate în accident. Șase persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență din Craiova și toate erau conștiente în momentul în care au fost preluate de ambulanțe”, a declarat Adrian Căpraru.

Șoferului mașinii care nu s-a asigurat la ieșirea din parcarea magazinului i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.