Un șofer din Caraș Severin a fost înjunghiat de un adolescent pe care îl luase cu mașina de pe drum

Publicat: 24 12. 2012, 15:24
Actualizat: 17 02. 2016, 05:11

Un șofer de 48 de ani din județul Caraș-Severin a fost înjunghiat, luni, de un adolescent de 15 ani pe care îl luase cu mașina „la ocazie”, victima reușind să se salveze după ce s-a aruncat din autoturism, ulterior agresorul fiind prins de polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, Ancuța Ramona Cărbunaru, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un bărbat de 48 de ani care se deplasa cu mașina în direcție Oravița-Reșița a luat la ocazie un adolescent de 15 ani, iar la aproximativ cinci kilometri de intrarea în localitatea Lupac, tânărul l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit.

„La aproximativ cinci kilometri de intrarea în localitatea Lupac, tânărul de 15 ani, care fusese luat la ocazie de bărbatul de 48 de ani, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri de cuțit, deocamdată nu știm câte lovituri. Cert este că șoferul ne-a declarat că a reușit să sară din mașină pentru a se salva. Pasagerul său, tânărul de 15 ani, a întors mașina și a plecat cu ea, abandonând-o în drum spre localitatea Dognecea”, a afirmat Ancuța Ramona Cărbunaru.

Potrivit sursei citate, șoferul a fost transportat la Spitalul Județean din Reșița, starea acestuia de sănătate fiind stabilă.
Adolescentul a fost identificat de polițiști și a fost dus la audieri.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a afla împrejurările în care a avut loc incidentul.