Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bâte, pe stradă, la Buziaș

Publicat: 20 01. 2014, 00:30
Actualizat: 13 02. 2016, 12:25

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara, duminică seară, după ce a fost atacat și lovit cu bâte, pe stradă, în orașul Buziaș din județul Timiș, agresorii fiind patru bărbați cu care victima avea un conflict mai vechi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Timiș, Ancuța Morariu, conflictul a avut loc pe o stradă din în orașul Buziaș, fiind implicate cinci persoane.

„A fost un conflict spontan înte cinci persoane care s-au bătut cu bâte și mai multe obiecte contondente. Unul dintre cei cinci, un tânăr de 30 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean din Timișoara. În urma conflictului, pe numele celor cinci, inclusiv al persoanei vătămate, a fost deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și vătămare corporală”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Ancuța Morariu.

Conform sursei citate, trecătorii au fost cei care au sunat la 112, la fața locului deplasându-se atât echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, cât și o Ambulanță care l-a transportat pe tânărul de 30 de ani la Spitalul Județean din Timișoara.

Potrivit unor surse din Poliție, între victimă și atacatori, care sunt un grup de romi, este un conflict mai vechi. Tânărul de 30 de ani ar fi depus o plângere la Poliție în urmă cu mai mult timp pe numele romilor, iar aceștia l-au întâlnit pe bărbat duminică în centrul orașului Buziaș și au încercat să îl convingă să își retragă plângerea. Mai întâi a izbucnit o ceartă, apoi aceasta a degenerat într-o bătaie cu bâte, au mai spus sursele citate.