Un tânăr din Galați s-a întâlnit într-o scară de bloc cu un bărbat cu o borsetă. Ce s-a întâmplat în numai câteva secunde a făcut poliția să vină de urgență

Publicat: 22 12. 2015, 11:52

Polițiștii gălățeni au fost sesizați, luni după-amiază, că un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost tâlhărit în scara unui bloc din municipiul Galați.

Astfel, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar în urma cercetărilor un tânăr de 26 de ani a fost prins având asupra sa 535 de lei, care ar fi fost furați de la bărbat.

„În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul s-ar fi luptat cu agresorul în scara blocului în care locuia, moment în care a ieșit soția sa care a sunat la numărul de urgență 112. În cel mai scurt timp, a fost direcționat un echipaj de poliție din zonă, care l-a prins pe tânăr. Pe scara blocului, între etaje, polițiștii au găsit o borsetă abandonată, iar asupra tânărului s-a descoperit suma de 535 de lei, care se presupune că aparține părții vătămate”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene Galați.

Tânărul, care este cercetat și pentru alte fapte similare, a fost reținut pentru tâlhărie și urmează să fie prezentat magistraților Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă.