Un tânăr și-a expus zonele intime în fața unei fetițe de cinci ani. Reacția revoltătoare a mamei, care a filmat întreaga scenă

Publicat: 24 07. 2019, 10:24

În imagini se observă cum bărbatul își arată zonele intime chiar în fața minorei și mama copilei filmează totul, fără să schițeze vreun gest – ba chiar se amuză la incident, scrie Stirileprotv.ro.

Poliția s-a autosesizat și tânărul a fost dus la audieri.

„Opinăm în acest moment că dumneaei nu poate asigura un climat echilibrat pentru o dezvoltare armonioasă acestui copil urmând a fi consiliată în acest sens iar dacă dansa va refuza colaborarea cu instituțiile putem recurge inclusiv la instituirea unei măsuri de protecție specială”, a declarat o reprezentantă de la DGASPC Vrancea, pentru sursa citată.

Pe de altă parte, se pare că localnicii dau vina pe mama denaturată, care ar fi încurajat scandalul. „Ea spunea la toți, am înțeles că a arătat filmarea și pe la magazin în văzul la mai multă lume”, a spus o vecină.

În timp ce bărbatul este cercetat pentru coruperea sexuală a unui minor, mama a ajuns în atenția DGASPC și ar putea fi decăzută din drepturile părintești, în urma incidentului revoltător.

Foto: Pixabay