Un TIR a intrat într-o casă din Chendrea – Sălaj, din cauza poleiului

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 20 06. 2012, 17:26
Un TIR a intrat, vineri, într-o casă, în localitatea Chendrea - Sălaj, din cauza poleiului de pe DN1J și a faptului că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, imobilul fiind parțial distrus. Nu s-au înregistrat victime, dar imobilul a fost parțial distrus, pagubele fiind mari.

Un TIR a intrat, vineri, într-o casă, în localitatea Chendrea – Sălaj, din cauza poleiului de pe DN1J și a faptului că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, imobilul fiind parțial distrus. Nu s-au înregistrat victime, dar imobilul a fost parțial distrus, pagubele fiind mari.

"Din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum și din cauza poleiului care era pe carosabil, un TIR a părăsit carosabilul și a intrat într-o casă. Imobilul a fost parțial distrus, pagubele fiind mari. La fel, TIR-ul a suferit și el avarii grave. Incidentul nu s-a soldat cu victime", a spus Claudiu Viman, agent șef în cadrul Poliției Jibou.

La ora transmiterii acestei știri, autoritățile prezente la fața locului încearcă să scoată TIR-ul dintre dărâmături și să-l repună pe carosabil.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro