Un turist se spală pe dinți la malul Mării Negre

Publicat: 26 07. 2022, 10:57
Actualizat: 26 07. 2022, 10:58
Sursă Facebook

Este perioada concediilor și tot mai mulți români caută locul ideal pentru a-și petrece vacanța de vară. De aceea unii dintre aceștia s-au gândit să se facă prea comozi. Este și cazul unui bărbat care a decis să se spele pe dinți la malul mării.

Turistul a fost fimat în timp ce se spăla pe dinți chiar în apa Mării Negre, pe plaja Modern, o plajă destul de cunoscută, mai ales datorită festivalului Neversea.

Bărbatul a scăpat de orice rușine și a considerat că așa poate face economie la apă, și de ce nu? Până la urmă, e apă pentru toată lumea! Bărbatul nu a părut prea deranjat de ochii curioși și îngrijorați de gestul acestuia, astfel încât și-a continuat igiena personală fără rețineri.

La Costinești, bărbații se epilează pe plajă

Sursă Facebook

Deși nici acesta nu e un caz surpinzător pentru românii aflați în concediu, un alt individ a hotărât să combine utilul cu plăcutul.

Parcă e mai frumos să te epilezi sub razele soarelui, a considerat turistul. După ce și-a satisfăcut nevoile personale, tânărul de pe plaja din Costinești, care s-a epilat în fața oamenilor aflați de pe plajă, și-a aruncat lama de ras în mare.

Oamenii i-au făcut fotografii și l-au postat pe internet, potrivit Replica.ro