Văcăroiu: Am semnat moțiunea de cenzură și are toate șansele să treacă

Publicat: 15 02. 2012, 10:29
Actualizat: 16 06. 2012, 21:41
Președintele Senatului Nicolae Văcăroiu a declarat, astăzi, că, la fel ca și președintele de onoare al PSD Ion Iliescu, a semnat deja moțiunea de cenzură și a apreciat că are toate șansele să treacă.

Președintele Senatului Nicolae Văcăroiu a declarat, astăzi, că, la fel ca și președintele de onoare al PSD Ion Iliescu, a semnat deja moțiunea de cenzură și a apreciat că are toate șansele să treacă. "Vreau să confirm că am semnat moțiunea de cenzură, la fel ca și domnul Ion Iliescu, și din punctul de vedere al PSD cred că aceasta are toate șansele să treacă", a afirmat Văcăroiu.

Președintele Senatului a arătat că, dacă se vorbește despre semne de întrebare legate de susținrea moțiunii în Parlament, aceste semne de întrebare ar trebui să fie legate de votul parlamentarilor PD și al independenților din PLD. "

Nicolae Văcăroiu a mai arătat că, "în toată această avalanșă de declarații și contradeclarații", preocuparea sa este "găsirea unei formule de guvernare competente cu susținere parlamentară", pentru că țara trebuie să fie guvernată.