Vanghelie ar vrea să candideze la Primăria Capitalei

Publicat: 15 02. 2012, 11:58
Actualizat: 18 05. 2012, 00:40
Președintele PSD București, Marian Vanghelie, a declarat, astăzi, că își dorește să candideze la Primăria Capitalei, el arătând că va avea, în perioada următoare, o discuție cu Sorin Oprescu, pentru a vedea care dintre ei este mai bine să reprezinte partidul în alegerile locale.

Președintele PSD București, Marian Vanghelie, a declarat, joi, că își dorește să candideze la Primăria Capitalei, el arătând că va avea, în perioada următoare, o discuție cu Sorin Oprescu, pentru a vedea care dintre ei este mai bine să reprezinte partidul în alegerile locale.

Vanghelie a arătat că diferența dintre el și Oprescu este de două precente. Vanghelie a mai spus că Victor Ponta este cotat cu șapte la sută în sondaje, fiind cunoscut ca lider al PSD, nu ca persoană care să se ocupe de administrație. "Vom face o analiză asupra sondajelor reale, cele pe care le facem noi, partidul, nu cele care se fac în funcție de interesele unora sau altora", a mai spus Vanghelie, arătând că, după această analiză, se va decide cine va reprezenta partidul în alegerile locale.

Întrebat dacă vrea să candideze pentru funcția de primar general al Capitalei, Vanghelie a răspuns: "Da, cum să nu vreau? Vreau să îi dau jos pe acești escroci, dar trebuie să fie o analiză echilibrată, trebuie să vrea și cetățeanul să candidez".