Veste bună pentru pensionari. Vor putea primi tichete de masă, dar trebuie să îndeplinească anumite condiții

Publicat: 12 11. 2019, 08:39
Două femei de 82 și 87 de ani, vindecate de COVID-19 la Spitalul din Arad

„Astfel, în cazul în care biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului, de către pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii și asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum și de către pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale, acestea pot fi compensate în tichete de masă”, se arată în expunerea de motive a inițiativei legislative.

Peste 4 milioane de pensionari vor primi bonuri de masă în schimbul tichetelor de călătorie neutilizate Potrivit parlamentarilor care au propus acest proiect de lege, bonurile de masă ar urma să fie acordate unui număr total de 4.537.000 de pensionari aflați în evidențele Casei Naționale de Pensii Publice. De asemenea, printre beneficiari se vor număra și cei aflați în evidențele Caselor Sectoriale de Pensii, după cum declară deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, potrivit adevărul.ro.

 „De acestea (n.r.tichetele de masă) vor beneficia aproximativ 4.537.000 de pensionari, aflați în evidența Casei Naționale de Pensii Publice, precum și cei aflați în evidența Caselor Sectoriale de Pensii, au transmis inițiatorii actului normativ.

Această propunere legislativă a fost respinsă în primăvara acestui an de Senat, aflându-se în prezent în dezbatere la Camera Deputaților, care este for decizional, transmite sursa citată.