Victor Ponta, alături de Vlad Voiculescu după dezvăluirile referitoare la tatăl lui: Principiile sunt mai importante decât disputele politice. Este o lecție pe care eu am învățat-o

Publicat: 03 03. 2020, 15:03

Președintele partidului PMP îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu referitor la dezvăluirile privind situația tatălui său despre activitatea lui în timpul comunismului – ar fi fost securist – susținând că „nu imi place deloc ce face politic Vlad Voiculescu, (…) dar cred că principiile sunt mai importante decât disputele politice”.

„«Este o vorba înțeleaptă din popor care ne spune nici un copil nu ar trebui plătească pentru faptele părinților». De data aceasta are dreptate Vlad Voiculescu – nu îmi place persoana, dar principiul este mai important: numai naziștii și comuniștii judecau oamenii pentru ceea ce au făcut părinții (sau alte rude)!  Viața politică ne pune în situații ciudate.

Nu îmi place deloc ce face politic Vlad Voiculescu –  așa cum nu sunt deloc de acord cu politicile PLUS, dar cred principiile sunt mai importante decât disputele politice. Este o lecție pe care eu am învățat-o, poate o învață și alții!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Vlad Voiculescu, membru PLUS, a comentat, marți, pe pagina de Facebook, informațiile referitoare la colaborarea tatălui său cu Securitatea, care circulă de câteva zile pe unele grupuri de whatsapp. „Tatăl meu nu este perfect… a făcut greșeli”, a scris Voiculescu.

„De câteva zile, pe câteva grupuri de whatsapp umblă un document. Este o decizie a unei instanțe de judecată care constată calitatea de colaborator al Securității a tatălui meu. E din 2014 si a fost mereu disponibila pe net. Probabil că o păstrau pentru mai târziu, dar acum că a apucat să circule, va apărea probabil în câteva minute pe wall-ul dumneavoastră”, a scris Vlad Voiculescu.

Citește continuarea…