VIDEO | Accident rutier în lanț pe autostrada București-Pitești. O persoană a decedat și mai multe au ajuns la spital

Publicat: 28 07. 2022, 11:29
Actualizat: 28 07. 2022, 11:30

This browser does not support the video element.

Un accident în lanţ în care au fost implicate șapte vehicule a avut loc, joi dimineața, pe A1, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, pe sensul de mers spre București. În urma impactului, un bărbat a decedat, iar o femeie se află în stare gravă.

Reprezentanții ISU București au transmis că 12 persoane au fost implicate în accident, dintre care cinci persoane au fost transportate la spital, șase au refuzat să meargă la spital, iar șoferul unei autoutilitare a murit. Accidentul a avut loc în această dimineață pe A1, la kilometrul 17, sensul spre București.

„În această dimineață, în jurul orei 8:30, pe autostrada A1, la km 17, în zona localității Ciorogârla, s-a produs un accidentul rutier, în care au fost implicate 7 autovehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Persoana decedată este conducătorul unei autoutilitare. Toate celelalte 10 persoane implicate în accident au fost scoase în siguranță și evaluate de echipajele medicale, au transmis polițiștii rutieri.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISUBIF si ISU Giurgiu, respectiv 5 ambulanțe și un elicopter SMURD, o ambulanță SABIF, un echipaj descarcerare si o autospecială de stingere.

Autoritățile precizează că în carambol au fost implicate un TIR, două dube de transport marfă și 4 autoturisme.