VIDEO – Bărbat fără permis, care a lovit cu mașina o femeie care mergea pe trotuar în timp ce conducea băut, cercetat în libertate

Publicat: 03 06. 2013, 17:38
Actualizat: 27 03. 2019, 03:06

Bărbatul aflat la volanul autoturismului care a lovit o femeie de 54 de ani din Lugoj, în timp ce aceasta mergea pe trotuar, va fi cercetat în libertate, cu interdicția de a părăsi localitatea, a decis Judecătoria Lugoj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, Judecătoria Lugoj a decis ca bărbatul respectiv să fie cercetat în libertate, primind însă interdicție de a părăsi țara.

Tânărul este cercetat vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o alcoolemie peste limita legală.

 

 

O femeie în vârstă de 54 de ani din municipiul Lugoj, județul Timiș, a fost grav rănită duminică, după ce a fost lovită pe trotuar de o mașină al cărei șofer a fugit de la locul accidentului, însă ulterior a fost prins de polițiști și dus la audieri.

„Fiind audiat, tânarul a declarat că a fost pasager în autoturism în momentul producerii accidentului, însă, în urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că acesta s-a aflat la volan”, se arăta într-un comunicat, de duminică, al IPJ Timiș.

Totodată, polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,38 mg/l alcool în aerul expirat.

„Totodată, în uma verificărilor făcute în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, se mai arăta în comunicat.

Bărbatul de 28 de ani, din Lugoj, a fost reținut, în urma audierilor de la sediul Parchetului Judecătoriei Lugoj și a fost prezentat Judecătoriei Lugoj cu propunere de arestare preventivă.