VIDEO. Onorel, hoțul care evadase din închisoare și fura din frigiderele oamenilor, prins și bătut de localnicii din Prahova: „Nu mai da în el”

Publicat: 16 05. 2020, 13:31
Actualizat: 06 04. 2021, 23:35
VIDEO. „Acolo m-aţi fi găsit mort!” Drama evadatului Onorel care a dormit la mormântul copilului și a încercat să se omoare cu ”șoricioaica”Sursă foto: captură video Youtube

Onorel Lupu, bărbatul care evadase în 18 aprilie din secţia exterioară Movila Vulpii de la Penitenciarul Ploieşti, a fost capturat între comunele Bălţeşti şi Podenii Noi, de niște localnici de la care Onorel venise să fure.

Polițiștii încercau să-l prindă de când a evadat, cu câini de urmă, scanere termice și echipaje numeroase, dar, fără succes, scrie Observator News.

Poliția Prahova a emis un comunicat, în care mulțumește cetățenilor care l-au prins pe Onorel Lupu.

„Nu mai da în el”, se aude pe fundalul înregistrării video.

Prins și bătut de localnici

„În urmă cu puțin timp, Lupu Onorel, deținutul evadat în data de 18 aprilie de la Secția Exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiești, a fost prins pe raza comunei Podenii Noi. Acesta a fost imobilizat de către localnici și preluat imediat de polițiștii aflați în teren, care desfășurau activități pentru căutarea și prinderea acestuia. Mulțumim cetățenilor care au contribuit la prinderea sa, pentru spiritul civic de care au dat dovadă”, scriu autoritățile.

În timp ce oamenii legii îl caută, hoțul se înfruptă din bucatele localnicilor.

Poliția era pe urmele hoțului de pe 18 aprilie, timp în care acesta a dat buzna în casele oamenilor noaptea și le golea frigiderele. Salam, pâine, mici, carne congelată, Onorel a lăsat oamenii din satul prahovean fără proviziile alimentare pe care le aveau în pandemie.