VIDEO. Scandal la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Doi bărbați s-au certat cu angajații și au fost ridicați de jandarmi

Publicat: 13 05. 2020, 08:52
Actualizat: 06 04. 2021, 23:56
Foto: Scandal-monstru la spitalul Județean Ploiești

Scandal la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice au intrat cu forța în unitatea medicală și s-au certat cu angajații. Aceștia s-au calmat doar în momentul în care la fața locului au intervenit jandarmii, scrie ziarul local Observatorul Prahovean.

Scenele halucinante s-au petrecut, miercuri, atunci când cei doi indivizi nemulțumiți că nu primesc informații despre o rudă internată pe secția de terapie intensivă au intrat cu forța în Spitalul Județean de Urgență din Ploiești și au început să se certe cu angajații, notează ziarul local Observatorul Prahovean.

Ridicați de jandarmi

Personalul spitalului a sunat la 112 și un echipaj al Jandarmeriei a intervenit imediat. Cei doi bărbați agresivi s-au calmat în momentul în care au apărut forțele de ordine.

Scandalagiii au fost amendați cu 9.500 de lei și evacuați din spital. Cu o noapte înainte, la același spital din Ploiești, un asistent de la UPU a fost agresat de un bărbat băut.

Martor: ”Doi bărbați, aflați cel mai probabil sub influența alcoolului, au intrat cu forța în spital, nemulțumiți că nu primesc informații despre starea unei rude internată la terapie intensivă”, mai scrie sursa mai sus menționată.