VIDEO | Șofer băut și fără permis, urmărit de Poliție pe străzile din Cluj

Publicat: 17 05. 2022, 12:55
Actualizat: 17 05. 2022, 13:03
Șofer bărut și fără permis, urmărit de Poliție pe străzile din Cluj / Sursă Foto: Captură Video

Un bărbat de 38 de ani din Cluj-Napoca a fost reţinut, luni dimineață, după ce a condus băut şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Acesta a fost urmărit în trafic de agenţi cu două motociclete. În timpul urmăririi, el a lovit două autoturisme parcate, scrie ziarul Monitorul de Cluj.

Polițiștii din Cluj au pornit luni dimineață în urmărire pe motociclete după ce un șofer nu a oprit la semnalele făcute de autorități, în Mărăști. După doar 500 de metri, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit două maşini parcate.

„Poliţiştii au procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior constatând faptul că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat ca urmare a săvârşirii unor infracţiuni la regimul rutier. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind dus într-un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă. El are 38 de ani şi este din Cluj-Napoca.

Cercetările în acest caz continuă, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.