Vladimir Putin va fi întâmpinat cu proteste în Bulgaria

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 31 03. 2012, 16:32
Președintele rus Vladimir Putin, care va sosi într-o vizită oficială în Bulgaria la 17 ianuarie, va fi întâmpinat cu proteste ale radicalilor de dreapta, care manifestează împotriva politicii sale dictatoriale, relatează site-ul Novinite.com

Președintele rus Vladimir Putin, care va sosi într-o vizită oficială în Bulgaria la 17 ianuarie, va fi întâmpinat cu proteste ale radicalilor de dreapta, care manifestează împotriva politicii sale dictatoriale, relatează site-ul Novinite.com. Activiștii din cadrul partidului DSB, al fostului premier Ivan Kostov, au declarat că vor protesta față de "politica ditactorială a lui Putin și de docilitatea liderilor bulgari".

Partidul de dreapta va organiza și o masă rotundă pentru dezbaterea unor probleme ca dependența energetică, politică și economică a Bulgariei față de Rusia, precum și rezultatele vizitei președintelui Putin.

Putin își va începe vizita oficială în Bulgaria la 17 ianuarie. Președintele rus va avea o întrevedere cu omologul său bulgar, Gheorghi Părvanov, urmată de o reuniune a delegațiilor celor două țări. La 18 ianuarie, Putin are programate întrevederi cu premierul bulgar Serghei Stanișev și cu președintele Parlamentului, Gheorghi Pirinski.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro