WHOOPI GOLDBERG vrea să dea lovitura în SUA cu o emisiune ROMÂNEASCĂ

Publicat: 27 11. 2018, 16:29
Actualizat: 25 03. 2019, 21:56

Casa de producție condusă de Whoopi Goldberg, One Hoe Productions, și compania 44 Blue Productions vor realiza varianta americană a unei emisiunii românești, care își propune să arate cât de bine își cunosc cconcurenții propria țară.

Producția, difuzată pe TVR 2, a fost realizată de Zucchero Media și a avut 200 de ediții, iar, în afara versiunii pentru Statele Unite ale Americii, este pregătită o variantă canadiană. Există negocieri și pentru o ediție franceză.

„Ne place trăsătura civică a acestei emisiuni și accentul pus pe unitate și identitate. Concurenții și publicul au ocazia să fie mândri de locurile din care vin și, în același timp, să se și distreze”, a spus Whoopi Goldberg.

Whoopi Goldberg, pe numele ei real Caryn Elaine Johnson, s-a născut în New York pe 13 noiembrie 1955. Recunoscută pentru calitățile sale de actriță de comedie, Goldberg este și o excelentă interpretă a rolurilor dramatice. Și-a început cariera încă de la vârsta de opt ani, jucând la teatrul pentru copii Helena Rubenstein, din New York, după care a apărut în numeroase piese de teatru. A debutat la Hollywood în controversatul film „Culoarea purpurie” (1985), regizat de Steven Spielberg, și a devenit foarte apreciată pentru rolul realizat alături de Sissy Spacek în drama „Lungul drum către casă” (1989). A urmat rolul care i-a adus celebritatea în lumea întreagă, cel al unei artiste excentrice, posesoare de puteri naturale, din filmul de succes „Fantoma mea iubită” (1990), cu Demi Moore și Patrick Swayze. A făcut roluri memorabile în filmele „Made in America” (1993), „Boys on the side” (1995), „Vacanță în Jamaica” (1998) și „Regăsirea” (1999).

Whoopi Goldberg a fost nominalizată la premiile Oscar și Globul de Aur pentru rolul din „Culoarea purpurie” (1986) și a câștigat premiile Oscar, Globul de Aur și BAFTA pentru partitura din „Fantoma mea iubită”, în 1991.