GÂNDUL LIVE. Robert Negoiță, candidat din partea Alianței Pro București 2020 la Primăria Sectorului 3: „Campania, la nivelul sectorului nostru, este marcată de mafia retrocedărilor ilegale”

GÂNDUL LIVE. Robert Negoiță, candidat din partea Alianței Pro București 2020 la Primăria Sectorului 3: „Campania, la nivelul sectorului nostru, este marcată de mafia retrocedărilor ilegale”
GÂNDUL LIVE. Robert Negoiță, candidat din partea Alianței Pro București 2020 la Primăria Sectorului 3: „Campania, la nivelul sectorului nostru, este marcată de mafia retrocedărilor ilegale”
Publicat: 23/09/2020, 12:52
Actualizat: 23/09/2020, 15:08

Robert Negoiță, primarul suspendat al Sectorului 3, care candidează pentru un nou mandat din partea Alianței Pro București 2020, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că actuala campanie electorală este marcată de mafia retrocedărilor ilegale.

„În continuare suspendat, că așa vor cei care fac politică, deși nu ar trebui să facă asta. O să avem mâine o inițiativă, vă comunicăm mâine ce facem, cu documente, probe, să vedeți cum anume, ca vremea lui Cuza, cu ocaua mică, ocaua mare…

„Noi am finalizat un pod în două luni de zile”

Despre podul Ciurel: Sunt fără cuvinte. Imaginile astea spun mai mult de 1.000 de cuvinte. Noroc că a fost făcut repede. Cât a durat? 15 ani.

Este greu de comentat. Noi am finalizat un pod în două luni de zile. Cel de peste Dâmbovița a fost făcut în două luni de zile. A costat undeva la sfert de preț față de estimările din studiul de fezabilitate. Deci nu trebuie generalizat. Știm să facem și lucruri repede și bine. Un alt exemplu este parcarea de la Decebal. Un an și ceva a durat.

Campania, la nivelul Sectorului 3, este marcată de mafia retrocedărilor ilegale, s-au implicat foarte mult, dar e treaba lor, din 28 lucrurile vor intra în normal. În prima zi m-au suspendat, dar după 28 vor avea în continuare de a face cu mine și le vom lua terenurile obținute fraudulos.

Este principalul subiect de discutat în privința campaniei de la locale. S-a implicat foarte puternic mafia retrocedărilor ilegale. Ducem un război pe viață și pe moarte, nu îi lăsăm până când nu ne luăm înapoi spațiile verzi. Ce au făcut în Sectorul 3 este un jaf la drumul mare, foarte bine susținut politic.

Au fost candidați din Sectorul 3 care au zis că vor da bani mafiei, vor plăti terenurile pe care noi le-am câștigat. Eu cred că trebuie să le dăm ani de detenție. Iată ce a marcat campania electorală din Sectorul 3.

„Le oferim oamenilor condiții pentru a vota în condiții sigure”

Nu noi decidem, avem biroul electoral de sector, sunt președinții secțiilor de votare, noi doar le creăm condiții, le oferim suportul, pentru a fi într-o zonă de normalitate, pentru a vota în condiții sigure, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Și până acum intram maxim cinci în secția de votare. Ne vom ocupa, împreună cu Jandarmeria, ca să organizăm chestiunea asta ca să nu dureze procesul electoral prea mult, astfel încât să-i descurajeze pe cetățeni să nu vină să voteze. Trebuie să oferim condiții tuturor celor care vor să voteze”, a declarat Robert Negoiță, la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Halucinant! Victimele accidentului de la 2 Mai, învinovăţite pentru că au fost ucise de Vlad...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a...
Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul, ținut secret de...
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Ce au descoperit anchetatorii în mașina în care zăcea fără suflare un tânăr în vârstă...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă o Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Plata pensiilor. Perioada în care banii pot fi ridicați de la ghișee, dacă beneficiarii nu...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Scene şocante la vila lui Drake! Agent de securitate rănit grav într-un atac armat. Un...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Secretul pentru obținerea de electricitate din umezeală