Aceasta este nota de plată! Cât a plătit Silviu Petrescu pentru o singură ciorbă de perișoare, la „împinge tava” din Mamaia

Publicat: 27 06. 2025, 10:05

Iată cât a plătit Silviu Petrescu pentru o singură ciorbă de perișoare, la „impinge tava” din Mamaia. Acesta a ales o primă autoservire, unde a găsit mai multe feluri de mâncare, printre care shaorma, hamsie și pui la rotisor. Însă a vrut să-și îndrepte atenția către o ciorbă.

Silviu Petrescu a mers la o autoservire din Mamaia. A comandat o ciorbă:

„- Aș vrea o ciorbă, ce fel de ciorbă aveți?

-De rață, de burtă și de perișoare.

-Dați-mi una de perișoare.”

În continuare, acesta a arătat ciorba internauților. Nu a rămas însă impresionat de porție, pe care o consideră destul de mică. Dar nici prețul nu i s-a părut însă prea mare.

„Asta este ciorba. Multă lume o să zică, domnule, o să lauzi tot ce înseamnă mâncare pe acolo. Pentru că tu ai și cazări. Cine mă cunoaște mai bine știe că eu sunt foarte corect. Ia să vedem cum arată. Trei perișoare, ca de obicei. Porția pare destul de mică. Și cam transparentă această ciotrbă. Nu a costat mult, a fost 29 de lei. Ciorba, 21 de lei, o chiflă – 2 lei, ardei iute – 2 lei, smântână – 4 lei”.

Vloggerul a analizat și gustul ciorbei. Spune că, la prima mână, fără să o dreagă, ciorba are gust, dar și perișoarele. Însă chifla nu l-a dat gata, considerând-o veche.

„Chifla asta este de ieri, sigur este de ieri. Prima data o să gust așa, fără smântână, fără sare, fără piper. E bună la gust. Iar legumele sunt tăiate mari, așa cum îmi place mie. E bună și perișoara. Smântâna nu e de cea mai bună calitate, e cam lichidă, dar nu e o smântână rea. Nu e ca o smântână din comerț.”

La final, „surpriza”:

„Ce-i asta, pânză de păianjen? Chifla are două zile, nu o să o mănânc! Are gust. Dar acum mă gândesc la acea pânză de păianjen sau poate că nu era. Nu trebuie să mă gândesc la ea. E bună ciorba și nici nu e scumpă. Luați cu smântână și ardei iute, veniți cu pâinea la pachet.”

Vloggerul a conchis dând și o notă ciorbei pe care, cu totul, a plătit 29 de lei.

„De la 1 la 10, e o ciorbă de nota 6. Porția este destul de mică, în niciun caz nu o să te saturi cu așa ceva. Cred că cu 30 de lei făceam o oală de ciorbă de perișoare.”, a spus Silviu Petrescu pe canalul său de YouTube.

CITEȘTE ȘI: