Cum se prepară cea mai bună rețetă de pasta de mici de 1 Mai. Așa vor ieși pufoși și suculenți
Se apropie 1 Mai și mulți caută rețete de pasta de mici, care să iasă pufoși și suculenți. Micii de casă au secretele lor. Iată ingredientele și modul de preparare.
Ingrediente
- 1,5 kg carne de vită
- 400 gr grăsime de porc
- 1,5 kg carne de miel
- 700 ml supă de oase de vită
- 2 lingurițe bicarbonat
- 4 lingurițe boia
- 12 căței de usturoi
- 2 lingurițe chimen
- 1 linguriță coriandru
- 10 boabe de ienibahar
- 2 lingurițe cimbru
- 1 linguriță piper
- sare după gust”, a scris Anyta Cooking, pe contul său de Facebook.
Mod de preparare
„Începem prin a toca carnea, eu am folosit două tipuri de carne, și anume, de vită și de oaie. Am adăugat toate condimentele peste carne, supa de oase și am frământat cam cinci minute. La final, am adăugat și usturoiul răzuit și așa trebuie să arate paste noastră de mici. Din cealaltă parte de cantitate am format micii și am dat tava la frigider peste noapte. A doua zi am încins grătarul și am rumenit bine micii pe toate părțile”, a declarat Anyta Cooking”, într-un video postat pe Facebook.
CITEȘTE ȘI: