Cristian Barin, despre brandul „Ohvăz”: Am început Ohvăz fiindcă eram sătul de junk food și de diete neplăcute

Publicat: 17/09/2020, 11:32
Actualizat: 17/09/2020, 11:39

„CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” se dorește a fi, cotidian, o întâlnire motivantă cu adevărate personalități ale țării. În cuprinsul acestei rubrici cu totul speciale veți face cunoștință cu oameni pentru care locul întâi al unui podium – fie el și metaforic – se transformă, de fiecare dată, într-o realitate palpabilă. Oameni pentru care un microscop devine o a doua natură, iar camera de luat vederi o prelungire, firească, a gândului și a sufletului.

„CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” nu este doar un laitmotiv jurnalistic, ci o întreagă lume adusă mai aproape și descifrată sub ochii cititorului, o ”scenă” unde ”actorii” își prezintă realizările extraordinare. În același timp, ei și sunt oamenii deciși să își îndeplinească visele și să își transforme propriile speranțe în certitudini, oamenii care impresionează, de altfel, și dincolo de granițele României.

„Am început Ohvăz fiindcă eram sătul de junk food şi de diete neplăcute. După ce mâncăm, eram adormit, letargic, dar cheltuiam şi mulţi bani pe mâncarea comandată de pe toate aplicaţiile. Voiam să mănânc mai bine ca să mă simt mai bine aşa că am căutat soluţii.

Am vrut ceva gustos, sănătos, sățios, la un preț rezonabil. Ușor de mâncat oriunde și cu puține calorii. N-am găsit. Așa că am creat Ohvăz!

Produse artizanale făcute cu iubire în România. Fără zahăr, puține calorii, absolut delicioase. De ce ovăz şi nu altceva? Ovăzul ajuta digestia, scade colesterolul şi tine de foame. Are foarte multe proprietăţi benefice pe care le detaliem pe site.

Folosim lapte de migdale preparat în laboratorul Ohvăz, ambalaje de sticlă fiindcă suntem sătui de plastic şi cât mai multe ingrediente din România. Livram în toată ţara şi nu folosim conservanţi sau orice alte chimicale. În aceste condiţii, ovăzul cu lapte de migdale sau budincă de chia trebuie ţinute mereu la 2-3 grade şi chiar şi aşa rezistă doar o săptămână. Dar fiindcă nu folosim conservanţi de nici un fel, eu sunt foarte mulţumit de termenul de valabilitate.

Cu un singur borcan de 300 de grame ţi-ai rezolvat micul dejun sau masă de prânz. Preţul e foarte accesibil, dar calitatea şi gustul sunt cât se poate de sus. Iar fiindcă te bucuri să mănânci din produsele Ohvăz, nu mai pofteşti la shaorma, pizza sau la junk food. Pe moment e bun fast food-ul dar pe termen mediu-lung ajungi să regreţi. Tocmai de aceea la Ohvăz mergem pe sloganul: mănânci cu poftă, fără regrete. Fie că e pentru tine, fie că e pentru copiii tăi, fie că e o masă întreagă sau o gustare.

Noi am început treaba în Noiembrie 2018, iar toate produsele de pe site sunt făcute de o echipă mică, dar ambiţioasă din Bucureşti. Folosim cât mai multe ingrediente proaspete, spre exemplu limonada conţine ghimbir adevărat, nu suc de ghimbir, nu esenţe, nu substanţe cu gust de. Mentă adevărată tocată de mână de bucătării ohvaz, ananas sau pepene galben 100% proaspăt şi tot aşa.

Tot ce facem, facem cu iubire şi atenţie ca şi cum ar fi pentru familiile noastre. Ne găseşti în tot felul de magazine din Bucureşti şi din ţară, lista se actualizează în mod constant pe site. Totuşi, mulţi patroni nu vor produse naturale, fără conservanţi, care trebuie ţinute mereu la rece. Tocmai de aceea îţi recomandăm să comanzi de pe ohvaz.ro.

Mulţumesc că susţii o afacere cu capital 100% românesc. Vrem să avem un impact pozitiv în vieţile oamenilor şi cred că putem face asta prin Ohvăz. Eu sunt Cristian Barin, toate bune!” – Cristian Barin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația