10 cele mai așteptate seriale din 2023 | VIDEO

10 cele mai așteptate seriale din 2023 | VIDEO
Publicat: 02/01/2023, 17:14

10 cele mai așteptate seriale din 2023 vin firesc după ce anul 2022 a fost unul emblematic pentru televiziune, având în vedere debutul unor seriale originale inovatoare precum „Severance”, „Pachinko” și „The Bear”, printre multe altele. Privind în 2023, bula creativă TV continuă să se extindă, cu o mulțime de seriale noi, dar și cu alte sezoane ale succeselor existente atât pe rețelele de streaming cât și pe posturi de televiziune.

De la nebunia continuă a Disney+ cu prequeluri și sequelmania de la Marvel Studios și Lucasfilm până la revenirea dramei de prestigiu „Succession”, de la HBO, am scris despre unele dintre cele mai așteptate lansări care vor avea loc anul acesta.

Iată care sunt 10 cele mai așteptate seriale din 2023:

„Break Point” – 13 ianuarie

Îți amintești când un serial numit „F1: Drive to Survive” i-a făcut pe oameni ca Lewis Hamilton și Max Verstappen eroi pentru noi, ignoranții? Ei bine, aceeași echipă creativă speră să meargă pe aceeași rețetă, prezentând un serial nou-nouț de pe terenul de tenis. În „Break Point”, vom urmări vedete precum Sloane Stephens și Nick Kyrgios în timp ce adună trofee de top la Wimbledon, U.S. Open, finala WTA, finala ATP și multe altele.

„The Last of Us”  – 15 ianuarie

Dacă ai jucat măcar o oră la The Last of Us, vei ști că scriitorii viitorului serial HBO nu au lucrat tocmai cu Uncharted ca material sursă. (Desigur, e doar o mică ofensă pentru Uncharted – și absolut deloc față de Tom Holland.) „The Last of Us” s-a simțit întotdeauna mai mult ca o miniserie decât ca un joc video, în primul rând. Adaugă-l pe Pedro Pescal la asta și călătoria pentru supraviețuire a devenit mult mai promițătoare.

„That ‘90s Show” – 19 ianuarie

Hello Wisconsin! Continuarea sitcom-ului Fox „That ’70s Show” trebuie să-și asume nu numai așteptările iubitului său predecesor, ci și circumstanțele din jurul spinoff-ului „That ‘80s Show”, care a fost un eșec din toate punctele de vedere. De data aceasta, spectatorii sunt transportați înapoi la Point Place, emblematicul Vista Cruiser și cercul de fumat la subsol, unde Leia (Callie Haverda), fiica Donnei (Laura Prepon) și a lui Eric (Topher Grace) își va petrece vara. Poveste cunoscută, nu-i așa? Mai ales că îi va include și pe Kitty (Debra Jo Rupp), ca bunică la fel de obsedată, dar și pe Red (Kurtwood Smith) care este… ei bine, el însuși.

„Party Down” – 24 februarie

Dacă trebuie să aștepți o perioadă nedeterminată pentru a-l revedea pe Adam Scott în „Severance”, presupun că vei accepta premiul de consolare pentru a-l vedea revenind la „Party Down”, într-un nou sezon al unui serial despre care cu siguranță vei mai auzi.

„The Mandalorian” – 1 martie

L-am iubit pe Andor la fel de mult ca pe acest extraterestru simpatic, chiar dacă „The Mandalorian” este destul de ușor de calomniat. Doar pentru că serialul cu Grogu în rolul principal (da, îl consider pe micuț un actor adevărat) este unul oarecum comun, nu înseamnă că nu are meritele lui. Este de văzut cum se va desfășura  cea de-a treia călătorie a lui Mando în jurul galaxiei după două sezoane care s-au bucurat de un succes foarte mare.

„Daisy Jones & The Six” – 3 martie

Daisy Jones & The Six sunt cea mai mare trupă rock pe care nu ai întâlnit-o și nu o vei întâlni vreodată, pentru că, tehnic, nu există. În 2019, autorul Taylor Jenkins Reid a lansat romanul „Daisy Jones & The Six”, care are în centrul acțiunii o trupă din  anii 1970, în genul Fleetwood Mac, și multitudinea lor de drame, inclusiv motivul pentru care s-au despărțit. Și Amazon a adaptat cartea într-o miniserie pe care abia o așteptăm.

Yellowjackets” – 26 martie

Echipa noastră favorită de fotbal însetată de sânge va reveni pentru un al doilea sezon în această primăvară. Nu dezvăluim nimic din intriga a ceea ce urmează să vedeți, vă spunem doar atât: este nu doar un serial care merită timpul tău, ci și unul cu o acțiune și un fir narativ care te vor ține lipit de televizor.

„Succession” – primăvara 2023

„Succession”, te iubesc, dar ceva trebuie să se schimbe. M-am săturat să mă întreb cine va prelua Waystar Royco la fel de mult pe cât nu mai am chef să mă gândesc la detaliile exacte ale comploturilor din capul lui Brian Cox. După un sezon ușor inegal, nu putem decât să sperăm ca serialul de succes de pe HBO îndrăznește să ne surprindă din nou.

„Loki” – vara 2023

Unul dintre punctele luminoase recente ale studioului – în afară de „Spider-Man: No Way Home” și „Black Panther: Wakanda Forever” – este „Loki.” Alegerea trio-ului Tom Hiddleston, Sophia Di Martino și Owen Wilson cu o prestație de neegalat a făcut din primul sezon unul de văzut și de revăzut. Ceea ce sperăm să se întâmple și în sezonul 2.

„Ted Lasso” – 2023

Sezonul 3 ar putea fi ultima ocazie pentru a vedea echipa AFC Richmond în acțiune. Cel de-al treilea sezon al îndrăgitei comedii Apple TV Plus s-a terminat acum de filmat și există zvonuri că va marca încheierea poveștii. De data aceasta, vom vedea echipa abordând Premier League după ce sezonul 2 al „Ted Lasso” s-a încheiat cu promovarea echipei favorite a celor defavorizați. Cu toate acestea, se pare că nu va fi ușor pentru ei sezonul viitor după ce Nate (Nick Mohammed) a părăsit Richmond pentru a antrena pe West Ham.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: 10 cele mai așteptate filme din 2023 | VIDEO

Top 10 cele mai bune seriale din 2022 | VIDEO

Premiile Emmy 2022: „Succession” a avut cele mai multe nominalizări. Lista completă a câștigătorilor

Top 20 cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile | VIDEO

Filme de dragoste – Top 30 cele mai bune filme romantice

Top 10 cele mai bune filme de Halloween | Video

TOP 10 filme biografice | VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600...
DECLARAȚII EXCLUSIVE | Legătura neștiută dintre Bianca Drăgușanu și Florin Piersic 😲
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
BREAKING | Prințul William, detalii de ultimă oră despre Kate Middleton
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Mărturia şocantă a lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Trump nu schimbă opiniile susţinătorilor...
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în...
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Cui revin treburile casnice și îngrijirea copiilor?