Owen Wilson va deveni tată pentru a doua oară, în urma unei aventuri cu o antrenoare de fitness

Owen Wilson va deveni tată pentru a doua oară, în urma unei aventuri cu o antrenoare de fitness
Publicat: 10/10/2013, 11:36
Actualizat: 30/03/2019, 20:40

Actorul american Owen Wilson va deveni tată pentru a doua oară, în urma unei aventuri cu o antrenoare de fitness, potrivit unor articole publicate în presa americană, citate contactmusic.com.

Antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist a avut o aventură cu starul american și a rămas însărcinată. Potrivit publicației Us Weekly, cei doi nu formează un cuplu, dar au decis să crească împreună copilul după ce acesta se va naște.

„Owen este foarte preocupat de această sarcină. El nu are o relație cu Caroline, de fapt, ei nici nu intenționează să formeze un cuplu, însă el o sprijină pe Caroline în tot ceea ce face. Se întâlnesc des și discută despre ceea ce își doresc pentru copilul lor. Owen are o minte foarte deschisă și i-a spus lui Caroline că o va ajuta cu tot ceea ce îi va sta în putere”, a declarat o sursă.

Owen Wilson, în vârstă de 44 de ani, a devenit tată pentru prima dată în 2011, atunci când fosta lui iubită Jade Duell a născut un băiețel, Robert Ford.

Owen Wislon a jucat în filme precum „Zoolander Manechinul”, „O familie genială/ The Royal Tenenbaums”, „Spărgătorii de nunți/ The Wedding Crashers” și „O familie de coșmar/ Little Fockers”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase